tiistai 28. elokuuta 2012

Born This Way Ball ja vapaapäivä




Jukkakin oli ottanut eilisen vapaaksi siltä varalta että Gagan keikalla olisi mennyt myöhään. Me kylläkin tultiin suoraan keikan jälkeen kotiin, mut ainakin saatiin nukkua pitkään ja pitää yhteinen vapaapäivä.


Lady Gaga oli siis todella hyvä, kuten vähän odotinkin ja meidän paikat oli paljon paremmat kuin mihin olin varautunut. En ole aiemmin ollut Areenalla muutoin kuin työn merkeissä, joten en tiennyt etukäteen mihin kohtaan meidän katsomo asettuu. Mutta siis hyvin näkyi :)

 
 
 
 
 
Eilinen päivä kului leppoisasti ostoksilla ( käytiin tosi hohdokkaasti Saiturin Pörssissä ja Lidlissä) ja siivoillen. Reippaana poikana inventoin myös mun vaatekaapin ja poistin vanhoja rytkyjä uusien tieltä. En vaan tiedä millä rahalla sinne niitä uusia saa :) Aloitin myös uuden chiliprojektin ja laitoin muutaman Naga Morichin itämään, niistä lisää myöhemmin mikäli kaikki menee suunnitellusti.


 
Moppe-apina oli eilen löytänyt tiensä ruokapussille kun unohdettiin kaapin ovi auki. Se oli syönyt arviolta muutaman päivän annoksen Boriksen ruokaa ja näyttää yhä ihan keilapallolta :D

 
Tänään on tarkoitus palata ruotuun ja lähteä lenkille ja koulunkin eteen pitäis tehdä ihan oikeesti jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti